Vieraskynä – Suomen Breivik syntymässä?

Tapahtumat entisessä lintukodossamme ovat luomassa ihan omaa Breivikiä.
Suomen Breivik on jo kauan seurannut erilaisia some-ryhmiä, kotimaisia ja ulkomaisia.
Hän on seurannut hyvin huolissaan myös kotimaisten ja ulkomaisten (vale)medioiden(kin) uutisia.
Hän on kiinnittänyt huomiota eri poliitikkojen, pastorien, yhdistysten ja järjestöjen sanomisiin ja toimintaan.
Hän on erityisesti kiinnittänyt huomion punavihermädättäjäpoliitikkojen lausuntoihin.
Hän lukee päivittäin Rasmus-ryhmän julkaisuja ja kommentteja. Hän tarkkailee näiden facebook-profiileja ja tekee merkintöjä.
Hän lukee päivittäin myöskin MV-Lehdessä julkaistuja juttuja, vaikka tietääkin että osa niistä on tehty erittäin provosoivassa mielessä.
Hän ei kannata Ilja Janitskinia presidentiksi, koska hän on kansallismielinen ja fiksu – mutta ei mikään typerys.
Hänellä ei ole välttämättä Facebookissa montaa ystävää, sillä hänen aikansa menee valmisteluihin ja tiedusteluihin.
Hänellä voi olla oma perhe.

Hän on huolissaan siitä, kuinka pääministeri Juha Sipilä kutsui maahamme yli 30.000 vierasta elätettäväksi, koska osa näistä vieraista on todettu vaarallisiksi.
Hän ei hyväksy näitä maassamme olevia vieraita, joiden avulla eliitti tahkoaa itselleen rahaa, samalla kun oma kansa jonottaa ruokajonoissa.
Hän ei ymmärrä,
-miksi vieraat on asetettu etusijalle ja korotettu kunniakansalaisiksi.
-miksi 15.000 hyödyllistä idioottia toivottivat konsertin kera kaikki tulijat tervetulleiksi.
-miksi nämä vieraat rumentavat Helsingin keskustaa leirillään, vaatien suomalaisia pyörtämään laillisesti tehtyjä päätöksiä.
-miksi rakennus- ja ympäristötointa johtavan apulaiskaupunginjohtaja Pekka Sauri ei saa näitä vieraita poistettua paikalta.
-miksi vieraiden joukossa ei ole montaakaan naista tai lasta.
-miksi parhaassa iässä olevat miehet eivät ole puolustamassa kotimaataan hengellään, vaan nämä vieraat mieluummin yrittävät muka tappaa itsensä maassamme.
-miksi telttaleirissä olevien henkilöllisyyttä ei ole tarkastettu poliisin toimesta, vaikka joukossa voi olla laittomasti maassamme oleskelevia ihmisiä.
-miksi pastorit kuten Marjaana Toiviainen ja muut “hyvää tarkoittavat” idiootit ovat Rautatientorin leirillä viihdyttämässä ja tukemassa näitä karkureita.
– miksi kirkko suojelee laittomasti maassamme olevia henkilöitä.
-miksi Isis-joukoista takaisin palaaville hirviöille ollaan rakentamassa suojaverkostoa, jolla nämä hirviöt pitäisi muka sopeuttaa takaisin suomalaiseen yhteiskuntaan.
-miksi paperittomille tarjotaan ilmaista terveydenhoitoa ja miksi heistä ei voida ilmoittaa poliisille.
-miksi päättäjät eivät ole valmiita perustamaan kielteisen oleskelulupapäätöksen saaneille turvapaikanhakijoille erityisiä palautuskeskuksia minimipalveluin, että kansalaisten turvallisuus paranisi.
-miksi toiset poliitikot kuten Helsingin pormestariehdokas Anni Sinnemäki, ovat niin innoissaan suurmoskeijahankkeesta, jonka rahoitus osittain tulee Bahrainin kuninkaalta, sekä muilta epäillyttäviltä tahoilta.
-miksi osa päättäjistä ja suvaitsevaisto haluavat tarkoituksellisesti olla tuhoamassa tätä maata, joka on pitkään ollut kantasuomalaisille turvallinen.
-MIKSI OSA POLIITIKOISTA EI HALUA PUOLUSTAA MAASSAMME ASUVIA KANTASUOMALAISIA JA MAAHAMME AIEMMIN SAAPUNEITA, ARVOIHIMME SOPEUTUNEITA IHMISIÄ.

Hän ei ymmärrä, ja hän on vihainen. Ja hän ei jaksa enää. Hänen selkärankaansa on venytetty jo liian pitkään. Hän on valmistautumassa.
Ja kun hän on valmis, jälki ei tule olemaan kaunista.

Suomen Breivik on syntynyt?

One thought on “Vieraskynä – Suomen Breivik syntymässä?

  • March 23, 2017 at 10:45 pm
    Permalink

    Hän täällä ihmettelee että pitäisikö meidän muuttaa tapojamme ja hallintoamme kirjoittajan kuvaamien mielikuvitusterroristien pelosta? Haluaako tämä puulaaki antautua suoriksi (mielikuvitus)terroristeille?

    Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: