Raportti maamme turvallisuudesta

TURVAPAIKANHAKIJOIDEN SEKSUAALIRIKOKSET 2016 / Poliisikorkeakoulun raportti

 

Poliisikorkeakoulun raportti “Poliisin tietoon tullut turvapaikanhakijoihin liittyvä rikollisuus 2016” kertoo karua kieltään siitä, miten Suomessa turvallisuus on heikentynyt maahanmuuton myötä. Se kertoo myös siitä, miten harhaanjohtavan ja myös valheellisen mielikuvan valtamedia antaa ihmisille seksuaalirikoksista mitkä liittyvät turvapaikanhakijoihin. Raportissa huomioitava asia ovat myös se, että lähes puolet seksuaalirikoksista on kohdistunut alle 18-vuotiaisiin.

 

Turvapaikanhakijoiden vuonna 2016 tekemät seksuaalirikokset, yhteensä 191 kpl:

Raiskaus 72 kpl

Seksuaalinen ahdistelu 43 kpl

Lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö 30 kpl

Raiskauksen yritys 14 kpl

Törkeä lapsen seksuaalinen hyväksikäyttö 12 kpl

Pakottaminen seksuaaliseen tekoon 11 kpl

Törkeä raiskaus 9 kpl

Helsinki ja Jyväskylä ovat olleet muita riskialttiimpia kaupunkeja joutua seksuaalirikoksen uhriksi.

Helsinki 39 kpl 24 %, Jyväskylä 11 kpl 7 %

Missä ovat valtamedian, päättäjien ja vasemmiston prioriteetit ja realiteetit ? Missä ovat suuret uutisotsikot niiden kaikkien seksuaalirikosten uhrien puolesta jotka ovat joutuneet uhreiksi tämä avoimen rajapolitiikan takia. Ei niitä ole! Kun jokin kansallismielinen ryhmä jalkautuu kaduille tai vuokraa tilan jotain tapahtumaa varten, vihervasemmisto), valtamedia ja some nousevat takajaloilleen suureen ääneen siitä, miten “rasistinen ja vaarallinen äärioikeisto kokoontuu” ja valtamedia kirkuu otsikoita siitä, miten kansallismieliset ovat uhka kaduillamme. Vihervasemmisto kyllä järjestää nopeasti vastamielenosoituksia kansallismielisille tapahtumille huutaen “ei natseja mihinkään” . Milloin vasemmisto on huutanut kaikkien seksuaalirikosten uhreiksi joutuneiden puolesta? Ei koskaan! Sen sijaan he kyllä huutavat: “pakkopalautukset on lopetettava”, “meillä on unelma”, “äärioikeisto on lakkautettava” ja “monikulttuurisuus on rikkaus” !

 

Valtamedian uutisoidessa turvapaikanhakijoiden seksuaalirikoksista, asia esitetään usein harhaanjohtavasti ja seksuaalirikosten määrä esitetään prosentteina kokonaisrikosten määrään. Koska suomalaisten ja turvapaikanhakijoiden määrä väestön kokonaismäärästä on aivan eri luokkaa, pitäisi rikosten määrä riskiä arvioitaessa esittää prosentteina suhteessa kyseessä olevien ihmisten lukumäärään. Suomen väkiluku vuonna 2016 oli 5,495 miljoonaa, josta turvapaikanhakijoiden määrä oli noin 30 000 .

 

Raportissa sanotaan “Maahanmuuton tulevaisuus 2020 -strategiasta” kolme suuntaviivaa:

  1. Suomi on turvallisesti avoin

Tarkoittaako tämä että Suomen pitää olla turvallisesti avoin kenen tahansa tulla, olla ja elää Suomessa?

  1. Jokainen löytää paikkansa

Jokaisen pitää löytää paikkansa Suomesta, täysin tietämättä heidän taustoistaan, mahdollisesta rikollisuudesta ja siitä minkä riskin nämä aiheuttavat muulle väestölle?

  1. Moninaisuus on arkea.

Mikä moninaisuus? Onko kasvanut rikollisuuskin arkea joka pitää vain hyväksyä?

Miksi turvapaikanhakijoita ei ohjata valvotuille, suljetuille alueille asumaan siihen asti, kunnes turvapaikkahakemus on käsitelty? Alueille, jossa heille osoitetaan välttämättömät perustarpeet kuten ruoka, terveydenhuolto ja hygieniamahdollisuudet. Todellisessa hädässä oleva ja rehellisistä syistä Suomeen hakeutunut turvapaikanhakija kestää kyllä tällaisen asumisen hakemuksensa käsittelyn ajan, vaikka se ei ehkä niin miellyttävä tapa asua olekaan. Rikollisista ja perusteettomasti turvapaikkaa hakevista kuitenkin moni jättäisi tulematta, koska heillä ei olisi mahdollisuutta päästä suoraan vapaasti elämään muun kansan keskuuteen, vaan heidän pitäisi odottaa koko hakemustensa käsittelyn ajan suljetulla alueella. Ei Suomeen olisi tullut yli 30 000 turvapaikanhakijaa, jos heillä ei olisi etukäteen ollut tiedossa se, miten hyvät edut Suomessa on heille. Tällainen edellä mainittu menettely vähentäisi huomattavasti turhia toistuvia käsittelyjä oleskeluluvan saamiseksi, valtavan määrän resursseja, sekä yhteiskunnan varoja. Suomessa tarjottavat edut ovat turvapaikanhakijoille niin hyvät, että tämä jo suorastaan houkuttelee tulemaan Suomeen. Turvapaikanhakijoiden tiedossa on myös se tosiasia, että usein edes rikoksen teko ei vaaranna maahamme jäämistä ja turvattua toimeentuloa. Suomen turvapaikkakäytäntö ylipäätään on sellainen että se vie pohjan koko hakuprosessilta. Kun koko valitusprosessien kierre on käyty loppuun, ei siltikään ole tarvetta poistua Suomesta, meillähän järjestetään toimeentuloa ja peruspalveluita myös heille. Miksi lähteä Suomesta jos palvelut saa ilman oleskelulupaakin?

Valvotuille alueille turvapaikanhakijoiden asuttaminen olisi jokaisen osapuolen etu, niin Suomessa asuvan väestön, kuin myös turvapaikanhakijoiden itsensä, kun eivät ajautuisi pitkään turhaan oleskelulupakierteeseen, joka monesti johtaa turhautumiseen ja jopa katkeroitumiseen.

Qualis rex, talis grex.

Kirjoittanut Hannele Al-Hamzawi

 

Poliisikorkeakoulun raportti :

https://www.theseus.fi/bitstream/handle/10024/144663/Polamk_rap129_verkko.pdf

 

Turvapaikanhakijoihin liittyvät poliisin ilmoitukset vuodelta

2016 tapausluokittain ilman luokkaa 11:

 

 

Rikosnimikkeet turvapaikanhakijoihin liittyvissä seksuaalirikosilmoituksissa :

Koska Suomessa marssitaan turvallisuuden puolesta, holtitonta maahanmuuttopolitiikkaa vastaan?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: