Palautetta “Suomen Breivik” -kirjoituksesta

Olemme saaneet palautetta koskien Vieraskynän kirjoitusta “Suomen Breivik syntymässä?”

Eräät kansalaiset ovat olleet yhteydessä kun ovat olleet huolissaan siitä mitä tuolla alla olevalla kirjoituksella halutaan sanoa.
Nyt pitää olla TODELLA HUOLISSAAN. Eräät henkilöt eivät siis ymmärrä, mitä kirjoituksella halutaan sanoa?
Itse ymmärsin heti kun luin tekstin kertaalleen.

Me kansallismieliset olemme jo pitkän aikaa varoitelleet tietyistä asioista, jotka ovat vakava uhka maamme turvallisuudelle.
Tästä hyvästä me olemme maahanmuutto- ja islamkriittisinä saaneet palkinnoksi natsi- ja rasistileimoja.
(kyllä, myönnän että oikeitakin rasisteja on olemassa, natseja ei – yhtään polttovalmista uunia en ole nähnyt)
Kukaan järkevä kansallismielinen ei hyökkää Breivikin tavoin kenenkään viattoman päälle, oli hän sitten uskonnoltaan tai ihonväriltään mikä tahansa.
Me olemme kuitenkin nostaneet esiin maamme turvallisuudelle oikeasti vaarallisia uhkatekijöitä. Ja sitten vielä kysytään, että onko tilanne todella niin huono, että Suomen Breivik voisi syntyä.
Voi jeesus. En osaa sanoa tähän enää mitään…mietipä ihan itse…

Vieraskynän kirjoitus on kuvitteellinen, tietenkin. Kirjoituksessa on kuitenkin tuotu esiin näkökohtia, jotka ovat maamme turvallisuudelle vakava uhka,
ja joihin sen enempää viranomaiset kuin poliittiset päättäjätkään eivät ole halukkaita tarttumaan. Vieraskynän huoli on kuitenkin aiheellinen!

Kukaan järkevä kansallismielinen ei myöskään toivo Suomen Breivikin syntymistä. Sellaisen syntyminen on kuitenkin erittäin mahdollista.
Johan jo jokin aika sitten pidätettiin henkilöitä, jotka suunnittelivat yliopistoon joukkosurmaa. Pahoittelen voimasanojen käyttöä tässä omassa kirjoituksessa,
mutta on se nyt s****na, jos viranomaiset ja poliitikot eivät ole tosissaan ottaneet huomioon sitä, mitä maassamme on juuri tällä hetkellä tapahtumassa!
Pidetään “rasismin vastaisia viikkoja” ja puhutaan liiba-laabaa sillä aikaa, kun heidän pitäisi tosissaan toimia tämän maan turvallisuuden puolesta!
Ei jum****ta! Ilmeisesti tässäkin maassa pitää jotakin ikävää sattua, ennen kuin viranomaiset ja päättäjät hieraisevat unihiekat silmistään!
Ja tapahtuuko senkään jälkeen mitään? En osaa sanoa.

Odotan mielenkiinnolla Vieraskynän seuraavaa kirjoitusta.

Ystävällisin terveisin,

Jukka Ketonen
Puheenjohtaja

Finnish Defence League Ry

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: