2 thoughts on “Suurmoskeija asiakirjat

 • March 21, 2017 at 7:59 pm
  Permalink

  “Keskukseen tulisi sosiaalipalveluja”. Voi olla varmaa että yksi “sosiaalisen palvelun” muoto tulisi olemaan radikaaliin toimintaan mukaan värvääminen. Suomi kun on oikein otollinen maa tuollaiseen. Tänne kun kertyy kokoajan lisää paperittomia ja rikollisia, koska meillä rikoksista tuomiot on monesti lähes mitättömiä ja sen jälkeen ei karkoiteta, ettei tule vainotuksi rikoksensa takia. Ylipäätään Suomesta ei ole pakko lähteä mihinkään, vaikka saa kielteisen päätöksen. Tällaiset miehet on sitä kaikkein helpoimmin värvättävää sakkia. Moskeijan takaa löytyy rahaa, rahalla saa houkutetua miehiä ja moskeijan radikaalista yhteistöstä löytää sitten oman ryhmänsä johon tuntee kuuluvansa. Aivopesulla ja joukkofanaattisuudella on helppo lietsoa sitten myös terroritekoihin joita muualla Euroopassa on jo nähty. Tuohan on tapa millä näitä tekoja saadaan tekemään. Islamin levittämien Eurooppaan ja myös Suomeen, islamilaisen lainsäädännön saaminen tänne (sharialaki). Muslimille islamin vuoksi marttyyrina kuoleminen on asia jonka ansiosta pääsee varmuudella paratiisiin. Heille se on kunniakas tapa kuolla. Jos tuo moskeija annetaan rakentaa Suomeen, sitä ei täältä enää pois saa. Sen takana on niin valtavat määrät rahaa ja voimaa. Rahalla ja järjettömyydellä saa hirveitä tekoja aikaan, jos siihen kerran annetaan mahdollisuus ja tämä moskeija on mahdollisuus juuri siihen. Meiltähän löytyy jo valmiiksi tarvittava ihmismateriaali tuohon värväykseen. Ovat tulleet tänne kymmenin tuhansin avoimien rajojen yli. Paperittomat ja kielteisen päätöksen saaneet ulos Suomesta ! Ehdottomasti EI tälle hankkeelle !

  Reply
 • March 21, 2017 at 8:57 pm
  Permalink

  MIKSI NUORTEN MUSLIMIMIESTEN VÄRVÄÄMINEN RADIKAALEIHIN RYHMIIN ON HELPPOA ?

  Islamilainen kulttuuri poikleaa hyvin paljon länsimaisesta kulttuurista. Länsimaissa kun lapsi kasvaa, hän alkaa itsenäistyä ja irtautua vanhemmistaan. Kun nuori tulee aikuiseksi, hän itsenäistyy myös käytännössä, haluaa oman kodin ja tekee itse päätöksensä elämässään.

  Islamilaisessa kultturissa perhe ja sukukeskeisyy on voimakasta. Aikaa vietetään yhdessä todella paljon, eikä vain oman perheen kesken. Asutaan yleensä vanhempien luona avioliiton solmimiseen asti. Tämän jälkeenkään ei itsenäistytä länsimaisella tavalla, vaan perhe ja suku vaikuttaa moniin päätöksiin. Yhteenkuuluvaisuus ja yhdessäolo jatkuu aina tiiviinä ja isoissa ryhmissä.

  Kun tällaisia nuoria miehiä tulee Suomeen, he ovat kaukana perheestään ja syntymästään asti tottuneesta elämäntavastaan. Täällä jo pitkään asuneet oman maan kansalaiset eivät juurikaan ota heitä naimattomia miehiä joukkoonsa katselemaan vaimojaan ja tyttäriään.

  Elämä on täysin aikaisemmasta poikkeavaa eikä ole enää omaa yhteisöä ja tuttua toimintaa ympärillä. Sitä ei saa myöskään rakennetuksi, koska tutut ympärillä olevat ihmiset ovat lähinnä vain oman ikäsiä miehiä omasta kansasta.

  Suuret odotukset rahoista ja asunnosta eivät toteudukkaan nopeasti. Päätöksiä oleskeluluvasta jotuu odottamaan ja tulee kielteisiä päätöksiä. Mikään ei tyydytä, ruoka, palvelut, asumismuoto tuottaa pettymyksen.

  Nämä ihmiset katkeroituu ja väkivaltaisesta kulttuurista lähteneinä ovat helppoa saalista värvääjille, koska mahdollinen väkivaltakaan ei kauhistuta heitä niinkuin länsimaalaista ihmistä. He ovat myös helppoja aivopesulle , koska eivät ole tottuneet yhteisöttömyyteen ja suvun ja perheen ohjauksen ja määräysten puuttumiseen.

  Värvääjät osaavat tehtävänsä. Luoda mielikuvan huolehtivasta ja välittävästä yhteisöstä ympärillä, jossa kaikki ovat arvokkaita. Yhdessäoloa, hyvää ruokaa, uskonnollisia keskusteluja, islamin merkityksen korostamista…aste asteelta eteenpäin. Puheita muslimin paremmuudesta muihin nähden, koska islam on ns. Jumalan viimenen ihmisille antama uskonto ja muslimina olo ainoa tie paratiisiin. Tästä syystä islamia pitää heidän mukaansa myös levittää kaikkialle. Varmin tie paratiisiin on siis kuolla islamin puolesta, oman uskontonsa levittämiseksi, maailman laajimmalle levinneeksi uskonnoksi.

  Tästä syystä ei länsimaissa, Suomi mukaan lukien pidä koskaan päästää alulle tilannetta, jossa tällaista toimintaa pystytään toteuttamaan laajassa mittakaavassa. Suurmoskeijan toiminta tulee olemaan mahdotonta valvoa. Jo suuren rakennuspinta-alan vuoksi, sen sisällä, näkymättömissä ja kuulumattomissa, on mahdollista toteuttaa vaikka minkälaista toimintaa, ilman että siitä saadaan mitään tietoa moskeijan ulkopuolelle.

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: