Muslimiveljeskunnasta ym.

Laura Huhtasaaren toimenpidealoite pikkutyttöjen huivikiellosta on sinänsä ihan hyvä ja kannatettava aloite, mutta se on riittämätön.

http://www.iltalehti.fi/politiikka/201804212200893664_pi.shtml

”Suomella alkavat olla viimeiset hetket tehdä korjausliikkeet muslimien kotouttamisessa tai muuten meillä on lähivuosina Ruotsin Malmön olosuhteet, Huhtasaari kommentoi lehdelle.”

Korjausliikkeitä tarvitaan ehdottomasti ja pikaisesti. Pikkutyttöjen huivikielto ei kuitenkaan ole riittävä toimenpide. Sen sijaan olisi nyt vihdoin ja viimein poliitikkojen ja viranomaisten tartuttava härkää sarvista ja aloittaa toimenpiteet oikeista ongelmakohdista. Suomesta on lakkautettava  ja lailla kiellettävä salafistiset ja wahhabistiset järjestöt ja niiden ylläpitämät moskeijat.
Samoin pitää toimia Muslimiveljeskunnan suhteen. Kyseinen veljeskunta on suomalaiselle yhteiskunnalle erittäin vaarallinen.

”Suomessa Muslimiveljeskunnan ideologiaa on edustanut vuonna 1987 perustettu Suomen islamilainen yhdyskunta eli Rabita-moskeija. Vuosien ajan Rabita ilmoitti kotisivullaan olevansa FIOE:n eli Federation of Islamic Organizations in Europen jäsen. Ennen vuonna 2011 puhjennutta arabikevättä Rabitan nettisivu sisälsi linkkejä Muslimiveljeskunnan hengellisen johtajan “tohtori Qaradawin” kirjoihin ja luentoihin.
Rabitan toimintakertomuksista 2000–2010-luvuilla käy myös ilmi, että moskeija pyrki jatkuvasti tiivistämään yhteistyötä al-Qaradawin johtaman European Council for Fatwa and Research -järjestön kanssa. Vuoden 2009 toimintasuunnitelmassa Rabita ilmaisi suoraan, että tavoitteena on “Muslimiveljeskuntaan panostaminen”.
Toinen huomattava suomalainen yhteys Muslimiveljeskuntaan on vuonna 2006 perustettu Suomen Islamilainen Neuvosto (SINE). Sen ensimmäiseksi puheenjohtajaksi tuli Suomen islamilaisen yhdyskunnan imaami Anas Hajjar. Perustamisvaiheissa SINE:n kokouksissa oli läsnä kirjava joukko muslimeja muun muassa šiialaisesta Resalat-yhteisöstä. Lisäksi joukossa oli vuonna 2016 julkisuutta niin sanottuna lelusalakuljettajana saanut Rami Adham, joka oli kuulunut SINE:n valmistelulautakuntaan.”

Ei pidä ihmetellä miksi ei integroituminen ja kotoutuminen eräiden osalta onnistu saati tule koskaan onnistumaan. Ei se ei onnistu ennen kun edellä mainittujen tahojen toiminta lailla lakkautetaan.  Uskonnonvapauslain perimmäinen tarkoitus ei liene että sen suojissa toimii järejstöjä ja lahkoja joiden tarkoitus on vallitsevan yhteiskuntajärjestelmän vaihtaminen mieluisekseen.

https://www.kirkkojakaupunki.fi/-/muslimiveljeskunta-on-vuosikymmenia-rakentanut-verkostoa-lansimaihin-liikkeen-aktivisteja-on-tuomittu-rahanpesusta-terrorismille

Kirjoittanut Kim Larni, varapuheenjohtaja FDL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: