Äärikansallismieliset

ÄÄRIKANSALLISMIELISET OVAT VAARALLISIA!

Äärikansallismielinen henkilö on todennäköisesti henkilö, joka on liittynyt johonkin äärijärjestöön, tai tukee sen ideologiaa. Niin. Kyllä minä sen ymmärrän. Kukapa meistä äärikansallismielisistä ei haluaisi tappaa kaikki vääriin ideologioihin uskovat ihmiset, tai pakottaa heidät valitsemaan meidän ideologian ja kuoleman välillä?

Kukapa meistä äärikansaan kuuluvista äärikansallismielisistä ei haluaisi amputoida tyttöjen sukupuolielimiä, jotta he eivät kykenisi aikuisena nauttimaan seksuaalisesti? Todennäköisesti eivät kaikki meistä, mutta aika moni joka tapauksessa. Ja jos me emme saa hyväksyttyä tätä amputointioperaatiota nykyisessä kotimaassamme, niin miksipä emme lähtisi hakemaan palvelua kauempaa, sellaisesta maasta missä luotettava ja oikeaan ideologiaamme uskova ihminen osaa sen tehdä?

Kukapa meistä äärikansallismielisistä ei haluaisi peittää eukkoaan isoihin vaatteisiin nilkoista päälaelle saakka, etteivät toiset äärikansallismieliset vain saisi hirveetä stondista omasta eukostamme?

Me äärikansallismieliset haluamme myös perustaa ympäri Eurooppaa keskuksia, joissa voimme edistää asiaamme ja värvätä lisää ihmisiä ääriliikkeisiimme. Lähetämme sitten myöhemmin nämä uudet äärikansallismieliset edistämään asioitamme ja ideologiaamme, räjähtävin askelin muihin maihin! Monissa maissa olemme onnistuneetkin!

Me äärikansallismieliset – Me olemme valmiita korvaamaan siviili- ja rikosoikeudenlait omalla-lailla ja tähtäämme siihen, että koko Eurooppa on jonain päivänä arvoisemme ”uus-demokraattinen” alue, jossa vääriä mielipiteitä ja ideologioita ei ole enää olemassa.

Me äärikansallismieliset – me rakastamme rauhaa ja rakkautta – ja haluamme luoda ihmisille äärikansallismielisyydestä sellaisen kuvan, vaikka emme hyväksykään esimerkiksi homoseksuaalisuutta, varsinkaan omiemme joukossa. Homoseksuaalisuudesta ja aviorikoksista rankaisemme kuolemalla. Näin keskuudessamme, rauha ja rakkaus säilyvätkin kunniakkaina perinteinä.
Mikäli joku omistamme loukkaa yhteisömme kunniaa, tai haluaa luopua ideologistamme, on osa meistä valmiina rankaisemaan omiamme vakavilla toimenpiteillä tai jopa hengen riistämisellä. Tästä ei yleensä langeteta minkäänlaista rangaistusta syvästi äärikansallismielisissä piireissä…

Jos taas kuka tahansa loukkaa esikuvaamme tai ideologiaamme, on siitäkin rangaistuksena kuolema!
Näiden edellä mainittujen asioiden avulla, haluamme koko maailman nauttivan rauhasta ja harmoniasta, jonka vain me äärikansallismieliset voimme äärijärjestöjemme kautta taata teille kaikille! Ja koskapa olemme hyvällä asialla, ympärillämme oleva yhteiskuntakin tukee äärikansallismielisiä järjestöjämme rahallisesti. Kiitos siitä!

Terveisin,

Erään äärijärjestön äärikansallismielinen puheenjohtaja.

PS. Nähdään taas äärikansallismielisessä soihtukulkueessa joulukuussa edistämässä näitä kansallisesti arvokkaita arvojamme!

 

” Äärijärjestö osoittaa mieltä suurmoskeijaa vastaan”
(julkaistu MTV:n uutissivustolla 12.11.2015)

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/aarijarjesto-osoittaa-mielta-suurmoskeijaa-vastaan/5555422#gs.2Fq89A4q

 

”Äärikansallismielinen soihtukulkue kävelee läpi Helsingin”
(useita eri mediatoimistoja aina vuosittain)

 

“12. kesäkuuta 2014 äärijärjestö Isis tappoi mahdollisesti jopa 1 700 shiialaista sotilasta Tikritin kaupungissa Irakissa.”
(julkaistu YLE:n uutissivustolla 10.12.2015)

https://yle.fi/uutiset/3-8519006

 

Kuvassa erittäin vaarallisia äärikansallimielisiä ihmisiä marssimassa.Kuvassa vaarallisia äärikansallismielisiä ihmisiä marssimassa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: