Ridaatko “Tavjan” kanssa?

 

Mielenkiintoista todeta, että kun islamistiterroristi murhasi Turussa 2 ihmistä ja haavoitti useita, niin Turun kaupunki ei järjestänyt minkäänlaista muistotilaisuutta. Monessa muussa Euroopan kaupungissa, vastaavanlaisia muistotilaisuuksia on kyllä järjestetty….
Kansallismielisten Liittouma järjesti kyllä Kukkavirta 188 –muistotapahtuman, joka sekin tuntui olevan liikaa ns. ”antirasisteille” (lue; terroristien ystävät). Varisverkoston kirjoituksessa sanotaan näin:

” Kansallismielisten Liittouma järjestää 188-Kukkavirta -nimisen mielenosoituksen ja pyrkii ratsastamaan hirmuteolla omien poliittisten päämääriensä ajamiseksi.”
On se vaan kummallista ”ratsastamista” tosiaan…kun haluaa vastustaa vaarallisen löysää maahanmuuttopolitiikkaa, vaarallisten ja asennevammaisten elintasopakolaisten, maassamme laittomasti oleskelevien ei-toivottujen henkilöiden läsnäoloa.

Katsotaanpa näiden anarkistiterroristien ratsastamistottumuksia;

Niin sanottua ”Helsingin Asema-Aukion pahoinpitelyä” muisteltiin Helsingin rautatieaseman pääovien edustalla lauantai-iltana 17. syyskuuta 2016. Sinne oli tuotu kukkia ja kynttilöitä, ja paikalle pysähtyi ihmisiä. Myös muissa kaupungeissa, kuten Tampereella ja Jyväskylässä, muistettiin uhria.

Tapauksesta kertoivat viestimet myös Ruotsissa. Tukholmassa ja Göteborgissa järjestettiin uhrin muistotilaisuus 25. syyskuuta. Muun muassa AFA Stockholm muisti Karttusta. Helsingissä järjestettiin mielenosoitus poliittista väkivaltaa vastaan 24. syyskuuta. Puhujaksi saapui muun muassa presidentti ”Tavja” Halonen.

 

Voimme jälleen todeta, että jos ”kunniakansalainen” murhaa suomalaisia – ei tarvitse pitää muistotilaisuutta, tai jos joku sellaisen pitääkin, suurin osa maamme politiikoista ei koske pikkusormellakaan moiseen tapahtumaan, sillä koska lähi-itäuskontolainen/kunniakansalainen = osallistuminen voitaisiin tulkita jopa rasismiksi!

Sen sijaan, kun ”äärioikeistolainen” pahoinpitelee ”herkän, ihmisläheisen runoilijapojan”, (joka kuolee koska poistui sairaalahoidosta kesken kaiken), ”Tavja” Halonen ja sekopäät ridaavat mielellään ”ihmisläheisen runoilijapojan” ruumiilla. Selvityksen mukaan uhri (runoilijapoika) ei kuitenkaan asianmukaisesti sitoutunut hoitoon, vaan “hän oli oma-aloitteisesti vastoin lääkäreiden suositusta lopettanut osastohoidon, poistunut sairaalasta sekä käyttänyt välittömästi hoitojakson jälkeen ja todennäköisesti myös sen aikana päihteitä sekä lääkkeitä, joita hänelle ei oltu määrätty lääkärien toimesta.

On paljon ”kiltimpää” puolustaa päihdeongelmaista runoilijapoikaa tai olla muistamatta lähi-itäuskolaisen terroritekoa – ettei vaan kukaan loukkaannu tai pahoita mieltään.

Mutta mitäpä siitä, viime aikoina on useasti havaittu, miksi kotimaamme tila on sellainen kuin on. Tämä johtuu pitkälti psykiatristen hoitopaikkojen vähyydestä.
Suurin osa AA-kerholaisista pitäisi ehdottomasti saada näihin hoitopaikkoihin lukkojen taakse. AA-kerholla tarkoitetaan tässä Arkadianmäkeläisiä sekä Anarkisteja.

Kirjoittanut:

Jukka Ketonen
Puheenjohtaja

Finnish Defence League Ry

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: