Oletko piilorasisti?

Rasismi tarkoittaa toisen ihmisen tai ihmisryhmän arvottamista etnisen alkuperän, ihonvärin, kansalaisuuden, kulttuurin, äidinkielen tai uskonnon perusteella alempiarvoiseksi kuin muut ihmisryhmät. Rasismin määritteleminen on helppoa mutta sen tulkitsemisesta arkielämässä riidellään jatkuvasti.

Missä kulkee maahanmuuttokriittisyyden ja rasismin välinen raja? Onko puhe poliittisesta korrektisuudesta vain olkinukke, jolla lyödään vastustajaa? Millainen on rasistin psyyke? Kuinka monta rasistista ajatusta sinulla on päivässä?

Ruben Stillerin vieraina ovat kansalaisaktivisti Maryan Abdulkarim ja tietokirjailija Marko Hamilo.

Kuuntele tästä:

https://areena.yle.fi/1-4411586

Maryan Abdulkarimilla on “omia totuuksia” ja hän valikoi tarkkaan, minkälaisiin keskusteluihin osallistuu ja kenen kanssa.
Artikkelissa https://sverigesradio.se/sida/artikel.aspx?programid=185&artikel=6381912 hän väittää että “Internet on täynnä FDL:n puheenjohtaja Jukka Ketosen rasistisia ulostuloja.”
-tätä väitettä hän ei tosin ole mitenkään pyrkinyt todistamaan oikeaksi

Facebook -tilapäivitys Anter Yasalta 29. maaliskuuta 2018:
Maryan Abdulkarim ei tullut YLE:n ykkösaamun, koska minä menin. Puhun ideologioita vastaan, islamistit harjoittavat fasismia henkilökohtaisesti. En edes tunne henkilöä, mutta näköjään se että kritisoin islamia, riittää syrjimään.”

Tässä ei onneksi ole rasismia ollenkaan….ei ainakaan piilorasismia.
Suura 5:51 Te, jotka uskotte! Älkää lyöttäytykö juutalaisten ja kristittyjen ystäviksi, – he ovat ystäviä vain toisilleen, ja joka ottaa heidät liittolaisikseen, on yksi heistä. Jumala ei totisesti ulota johdatustaan väärämielisiin.”

One thought on “Oletko piilorasisti?

 • April 25, 2018 at 12:09 pm
  Permalink

  Somalin puheet olivat niin paksua paskaa kuin tämän somalin suusta pystyi vääntämään.

  Ilahduttavaa on, että hän ilmeisesti edustaa punavihreän paskalaidan terävintä kärkeä.

  Ehdottomasi tätä somalia on kannustettava puhumaan usein ja paljon. Sama koskee myös näitä muita somali intelligentsian jäseniä kuten Husu jne. Maailman muuttuu paremmaksi kun annamme näiden puhua paljon ja varmistamme, että sanoman kuulee aivan jokainen suomalainen. Vuosaaren peruskoulun pahoinpitely videota ja sitä seurannutta mielenosoitusta kannattaa myös jakaa laajalti.

  Tsemppiä Vastarinnalle!!!!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: