Moskeijahyökkäys 15.03.2019

Finnish Defence League Ry:n kannanotto Uudessa Seelannissa tapahtuneeseen terroristi-iskuun moskeijaa vastaan.

Uudessa Seelannissa tapahtui terroristi-isku, jonka kohteena oli paikallinen moskeija. Ehdin katsomaan tuon videon, ennen kuin se poistettiin lähteistä.

Isku tapahtui ns. sivistyneessä osassa maapalloamme, samoin kuin Breivikin Norjassa tekemä isku.

On ihme, että näitä tällaisia iskuja sivistyneellä puolella maapalloa ole tähän mennessä sattunut enempää .

Tämä johtuu ainoastaan  länsimaalaisten ihmisten suunnattomasta kärsivällisyydestä, siitä huolimatta että länsimaalaisiin ihmisiin on kohdistunut lukemattomia terrori-iskuja, murhia, tappoja ja raiskauksia islaminuskoisten tekeminä. (Tämä ei ole vihapuhetta tai kiihottamista kansanryhmää kohtaan, tämä on toteamus – kestä se!)
Kehitysvaltioissa nämä kaikki ovat lähes tulkoon arkipäivää.
Länsimaistenkaan ihmisten kärsivällisyys tuskin jatkuu loputtomasti ja asioilla on seurauksena. Kun Euroopan valtiot ja päättäjät eivät puolusta omaa kansaansa näiden tulijoiden rikoksilta, ihmiset alkavat puolustautumaan samoin keinoin mitä heihin on kohdistettu ja käyttämään oman käden oikeutta.  Ihmisluonto on sellainen, puolustaa omiaan. Tuskin länsimaalaiset ovat poikkeus tässä asiassa jo pitkään jatkuneesta sietokyvystään huolimatta.

 

Ns. suvaitsevaisto on maassamme täyttänyt sosiaalisen median ulostuloillaan, joissa syytetään asiasta vihapuhetta ja äärikansallismielisiä tahoja.
Suvaitsevaisto harvemmin kuitenkaan reagoi siihen, että
“245 miljoonaa kristittyä maailmassa joutuu pelkäämään tällä hetkellä henkensä puolesta ja on vainoamisen kohteena. Luku on 14 prosenttia suurempi kuin vuosi sitten.

Italialainen kulttuurituottaja-kirjailija Giulio Meotti kiinnittää huomiota Gatestone -instituutin artikkelissaan paavin itsepäiseen vaikenemiseen mitä tulee kristittyjen vainoamiseen.

Algerialainen kirjailija Boualem Sansal on myös ällistynyt ja pettynyt eurooppalaisten johtajien paatuneeseen hyssyttelyyn, erityisesti kun kyse on islamista.

“Heidän asenteensa on yksinkertaisesti vastuuton, itsetuhoinen ja jopa lainvastainen… nykytilanteessa, jolle on ominaista huimaava (islamin) laajeneminen… Se on kuin elämistä uhkaavan tulivuoren juurella ymmärtämättä, että se valmistautuu purkautumaan”, Sansal kuvailee.

Islamistit Ranskassa ja Algeriassa ovat uhanneet Sansalia kuolemalla.

Sansal on elokuussa 2015 julkaissut kirjan “2084”, joka on bestselleri – tarina totalitaarisesta islamilaisesta kalifaattista.”

Länsimaalaiset ja suomalaiset ovat suhtautuneet hyvinkin maltillisesti kaikkiin heihin kohdistuneisiin terrori-iskuihin ja hirveisiin rikoksiin.
Eurooppalaiset eivät ole musliminaisia ja lapsia käsittääkseni raiskanneet. Nyt nähdään mitä tapahtuu kun tällainen teko tapahtuu toisinpäin.

Uudessa Seelannissa tapahtunut teko on totta kai terroristiteko ja yhdistyksemme ei hyväksy minkäänlaisia hyökkäyksiä muslimeja tai ketään muitakaan kohtaan!

Sen sijaan Helsingin Muslimit kertoi Charlie Hebdo -terroristihyökkäyksen jälkeen seuraavaa:
“”Sharia lain mukaan, Allahin, profeetan ja islmain pilkkaajan tuomio on kuolema. Aivan turha yrittää muuttaa tätä tosiseikkaa!
Vaikka emme puolla tapahtunutta, niin samalla on vaikeata tuntea sympatiaa heitä kohtaan, jotka useasti, toistuvasti ja julkisesti pilkkasivat rakkaan profeettamme saws.
Tämä on kylmä fakta! Huome. Tämä ei edelleenkään tarkoita, että puollamme ja kannustamme tekemään tuommoista! Mutta pahoitamme kylläkin mieltämme muitten uhrien puolesta.”

Ylläoleva teksti tarkoittaa siis ilmeisesti sitä, että vaikka em. suomalainen yhteisö tuomitsee tällaisen terrorismin, he eivät tunne sympatiaa pilapiirtäjiä kohtaan, mutta ovat
pahoillaan muiden, ns. sivullisten uhrien puolesta? Esimerkiksi ammuttu muslimipoliisi…

Joka tapauksessa, kenenkään on ihan turha syyttää tätä erittäin ikävää murhenäytelmää vihapuheella!
Se joka tässä nyt syyttää vihapuhetta, haluaa unohtaa sen, mistä rasismin kasvaminen ja väkivaltaiset teot juontavat.

Sivistyneiden valtioiden kansalaiset ovat jo saaneet tarpeeksi päättäjien kykenemättömyydestä hallitsemaan haitallista maahanmuuttoa!
Sivistyneiden valtioiden kansalaiset ovat jo saaneet tarpeeksi rasisteiksi, natseiksi ja suvaitsemattomiksi haukkumisesta!
Sivistyneiden valtioiden kansalaiset haluavat elää ja asua turvassa, mutta poliittiset päättäjät ovat kykenemättömiä tekemään sellaisia päätöksiä,
joilla kansalaisten turvallisuus voitaisiin oikeasti turvata!

Olisiko meidänkin päättäjien syytä alkaa ajatella pitkällä tähtäimellä sen seurauksia, kun ovat vapaasti päästäneet maahamme tappajia ja raiskaajia?

Tietyt islamin arvot eivät todellakaan kuulu Eurooppaan eivätkä varsinkaan Suomeen!
Maahamme ei saa koskaan perustaa yhtäkään megamoskeijaa!
Kannanotossaan maahamme suunniteltavaa suurmoskeijaa kohtaan Lähi-Idän ja Pohjois-Afrikan geopoliittisiin konflikteihin erikoistunut tutkija Alan Salehzadeh oli sitä mieltä, että
“suunniteltavassa suurmoskeijassa opetettaisiin islamin oppeja, jotka ovat ristiriidassa demokratian periaatteiden kanssa. Näin on esimerkiksi sukupuolten tasa-arvon kohdalla.
Siellä missä opetetaan vähiten islamia on myös vähiten jihadisteja, hän lisää.”

Islamilaisen teologian opetus käynnistyy Helsingin yliopiston teologisessa tiedekunnassa syksyllä. En tiedä, kenen idiootin idea tämäkin on, mutta seuraukset ovat sitten vuosien saatossa nähtävillä.

Lainaus toisaalta:
“Jos Turun puukkohippa on yhden harhautuneen muslimin syytä, niin on myös tämä teko yhden harhautuneen nationalistin syytä.”

Vaikka tietyt tahot maassamme nyt syyttelevät vihapuhetta ja varoittelevat “äärioikeiston noususta”, niin pitäisikö näiden tiettyjen tahojen ja viranomaistemme keskittyä oikeasti vaarallisiin asioihin maassamme?

Otamme oikeasti osaa uhrien läheisten suruun ja toivomme, että tällaista ei enää tapahtuisi sivistyneissä(kään) valtioissa!

Jukka Ketonen
Puheenjohtaja

Finnish Defence League Ry

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: