Kalifaatin lapset

Yhdistyksemme puheenjohtaja ja varapuheenjohtaja aloittivat 4. tammikuuta 2014 kansalaisaloitteen:
” Ulkomaalaistaustaisten palkkasotureiden Suomen kansalaisuuden evääminen”

 

Koska kansalaisaloite keräsi tuolloin vain 1133 allekirjoitusta, aloitimme 14. heinäkuuta 2014 uuden kansalaisaloitteen:
” Syyrian ym. kriisialueilla, aseelliseen konfliktiin osallistuvien kansalaisuuden / oleskeluluvan peruuttaaminen”

Tämä kansalaisaloite keräsi 1893 allekirjoitusta.

 

Syyrian sisällissotahan alkoi vuonna 2011 ja se jatkuu edelleen.
Finnish Defence League sai alkunsa samana vuonna ja olemme siitä lähtien yrittäneet pysyä ajan tasalla Eurooppaa ja maatamme uhkaavista islamistisista uhkakuvista. Olemme pyrkineet julkaisemaan luotettavia tietoja ja kertomaan ihmisille totuuden mukaisesti asioista.
Olemme näiden esiintulojen myötä ”ansainneet” itsellemme joukon erilaisia arvonimiä, kuten äärioikeistolainen, äärijärjestö, rasistit, natsit jne. Rakkaalla lapsella on monta nimeä 🙂

Ihmiset eivät halua kuulla totuuksia, vaan haluavat elää sellaisessa kuplassa, jossa on mahdollisimman mukava elää.
Suomessa on myöskin sillä lailla asennevammaisia tai peräti mielenvikaisia ihmisiä, jotka eivät hyväksy sitä, kuka asioita tuo esiin ja keskusteltavaksi.
Otetaan esimerkki, Pohjois-Suomessa tapahtuneet alaikäisten tyttöjen raiskaukset. Kansallismieliset järjestöt ovat seuranneet, mitä Euroopassa on tapahtunut ja eri järjestöt ovat jo pitkään varoitelleet, mitä tulee tapahtumaan, jos tilanteet päästetään kehittymään Suomessa samanlaisiksi. Meitä ei ole uskottu, vaan meidät on leimattu vihapuhujiksi ja kansankiihottajiksi.
Kun asiat kuitenkin päästettiin eskaloitumaan ja tietoja raiskauksista ynnä muista hyväksikäytöistä alkoi tulla esiin, ensin tietyt mieleltään kipeät tahot leimasivat poliisiviranomaisia, kun nämä uskalsivat kertoa asioista. Tämän jälkeen eri poliittiset tahot joutuivat myös ottamaan kantaa asiaan. Näitä kannanottoja ei kuitenkaan leimattu rasistisiksi tai kansanryhmää kohtaan kiihottaviksi, koska näitä kannanottoja esittivät sellaiset piirit, jotka ovat sidoksissa valtavalemedioihimme.
Tosin, Jyväskylän ja Oulun kaupunginvaltuustojen kokouksissa, näistä asioista mainitsemista pidettiin vihapuheina.

Videokuvaa Jyväskylästä:
https://www.facebook.com/TorssonenTeemu/videos/977875192600852/

Videokuvaa Oulusta:
https://www.facebook.com/officialsebastiantynkkynen/videos/2059533584164340/

Viranomaisemme ovatkin tällä hetkellä keskittyneet suuresti vihapuheeseen, koskapa vihapuhe on nykyään ilmeisesti vaarallisin turvallisuusuhka, äärikansallismielisten ihmisten lisäksi tietysti.
Yhdistyneet Kansakunnat (UN a.k.a United Nazies) on myös aloittanut vihapuhekampanjan, jonka tarkoituksena on lähinnä tukkia kansallismielisten turpavärkit. Sensuuri ja natsismi on siis aloitettu Isosta Päämajasta, ja uusi holokausti on tulon päällä. Lataa ja varmista.

Pahoittelen, että tähän ”vihapuheeseeni” tuli aiottua pidempi aloitus. Tarkoitukseni oli mainita noista aloittamistamme kansalaisaloitteista, jotka eivät 5 vuotta sitten saaneet laajaa kannatusta. Aiheesta on nyttemmin ollut laajasti puhetta – eli pitäisikö Euroopan ja Suomen ottaa takaisin terroristiryhmiin lähteneitä kansalaisiaan ja heidän lapsiaan.

Sisäministeri Mykkänen: Taistelualueilta palaavat tiukkaan valvontaan, terroristijärjestön riveihin lähteneille ei sympatiaa – “Me emme voi sitä riskiä ottaa”

” Sisäministeriön mukaan Suomesta on lähtenyt konfliktialueille noin 80 aikuista, joista noin 20 on kuollut ja 20 palannut jo Suomeen. Lisäksi alueelle on viety noin 30 lasta vanhempiensa mukana. Alueella on myös syntynyt lapsia henkilöille, joilla on yhteys Suomeen.

– Lapsien osalta tietysti lastensuojelu on se keskeisin toimenpide, jota sovelletaan. Monet lapset eivät tietenkään ole suinkaan kohtaloaan valinneet ja heitä täytyy tietysti myös auttaa tässä tilanteessa, Mykkänen sanoo.”

**Niin…eivät monet lapset Afrikassakaan ole tänä päivänä valinneet kohtaloaan. Heillä tosin on hyvin useasti afrikkalaiset vanhemmatkin. Emme kuitenkaan voi auttaa kaikkia, eikä ole tarkoituskaan.

Jos suomalainen on ollut niin tyhmä, että on lähtenyt lastensa kanssa perustamaan kalifaattia, niin meillä ei ole minkäänlaista vastuuta asiasta! Meillä tulee olla OIKEUS peruuttaa tällaisten riskihenkilöiden kansalaisuus. Mikäli lainsäädäntö ei anna siihen mahdollisuutta, niin lakia voidaan aina muuttaa, mikäli tahtoa (järkeä) löytyy.

Viranomaiset: Isis-Sannaa ei auteta, mutta hän saa tulla Suomeen – Suomi ei aio auttaa aikuisten paluuta, mutta lasten tilanne on toinen

” Sanna kertoo CNN:n haastattelussa, että haluaisi pois Syyriasta, koska viime viikot ovat olleet kauhistuttavia. Esimerkiksi lapsia on kuollut silmien edessä. Silti Sanna sanoo uskovansa täysin esimerkiksi sharia-lakiin.”

**Tässäkin lauseessa ”suomalainen” Sanna todistaa olevansa riski maallemme; uskoo täysin sharia-lakiin!
Niin. Uskonnonvapaus ja ihmisoikeudet ovat hankalia asioita pienen ihmismielen käsitellä. Suomessakin saa uskoa sairaisiin asioihin, kuten sharia-lakiin ja sen ankarimpiin rangaistuksiin.
Toisaalta, kun osallistut Itsenäisyyspäivänä Soihtumarssille, niin olet valtavalemedian mukaan kauhea äärikansallismielinen ihminen.

Ja maassamme saat toki uskoa sharia-lakiin, mutta sitten taas maassamme on henkilöitä, jotka haluaisivat holokaustin kieltämisen maassamme rangaistavaksi!.
27. tammikuuta tänä vuonna, SDP:n kansanedustajaehdokas Husu Hussein kirjoitti:
” Suomi on yksi niistä maista, jotka eivät ole vielä kriminalisoineet holokaustin kieltämistä. Olisiko jo aika?”
Holokaustin ei kukaan tietenkään toivo toistuvan, mutta mikäli mielipiteitä/ajatuksia aletaan kieltämään, ollaan uudelleen natsismin tiellä. Sitäkö Husu Hussein tässä ajaa takaa, vai mistä oikein on kyse? Minä koen tällaiset sanomiset itse vihapuheena! Kohta ihmisiä aletaan kai laittamaan mielipidevankiloihin, kuten Saksassa jo yritetään.

”Saksan lain mukaan holokaustin, jossa kuoli kuusi miljoonaa juutalaista toisen maailmansodan aikana, kieltäminen täyttää kansanryhmää vastaan kiihottamisen tunnusmerkit. Enimmillään rikoksesta voi saada viiden vuoden vankeustuomion.”

 

https://yle.fi/uutiset/3-10676602?origin=rss

Amnestyn pääsihteeri vierastaistelijoiden perheistä: “Tuokaa kansalaisenne takaisin”

Käytännössä vierastaistelijoiden ja heidän perheidensä on mahdoton päästä takaisin Suomeen omin avuin.
” – Tuokaa kansalaisenne turvaan. Heitä ei voi jättää epävarmaan välitilaan. Kokonaan käsien peseminen asiasta, se kuulostaa raukkamaiselta tavalta hoitaa ongelmaa, jonka toki tunnustamme vaikeaksi.”

Kaikki sellaiset ihmiset, jotka ovat lähteneet rakentamaan kalifaattia, pitää sulkea maamme rajojen ulkopuolelle!
Kyllä me sitä paitsi voimme pestä kätemme tästä asiasta! Käsien pesu on historiamme aikana nimittäin ehkäissyt montakin vakavaa sairautta. Kun pesemme kätemme tästä asiasta, suojelemme maatamme ja kansalaisiamme!

Kuka päättäjistämme aikoo kantaa vastuun, mikäli myöhemmin tapahtuu jotain vastaavaa kuin seuraavaksi mainituissa uutisissa?

https://yle.fi/uutiset/3-10203365
Indonesiassa jälleen perheen tekemä terrori-isku – samaan kaupunkiin iskettiin sunnuntaina

” Poliisin mukaan perheeseen kuului isän ja äidin lisäksi 9- ja 12-vuotiaat tyttäret sekä 16- ja 18-vuotiaat pojat. raportoi, että perheen äiti teki yhden iskuista tyttäriensä kanssa ja isä ja pojat iskivät kahteen muuhun kirkkoon.”

 

https://yle.fi/uutiset/3-8729336
Raportti: Isis kouluttaa järjestelmällisesti lapsista uusia jäseniä itselleen

” Raportin mukaan Isisin hallitsemilla alueilla asuu 31 000 raskaana olevaa naista. Raportin mukaan äideille annetaan oppaita, joissa kerrotaan, miten heidän tulee kasvattaa lapsiaan. Heidän pitää muun muassa kertoa iltasatuina tarinoita marttyyreista ja näyttää lapsille väkivaltaisia videoita ääri-islamistisilta verkkosivuilta.

Me vaan emme voi ottaa maahamme ketä tahansa, vaikka hän olisi alun perin kansalaisemme ollutkin!
On päättäjiemme edesvastuuttomuutta, järjen köyhyyttä ja suorastaan rikollista toimintaa, mikäli yksikään kalifaattia perustamaan, tukemaan ja puolustamaan lähtenyt ihminen päästetään takaisin maahamme!

Ihmisten tulee toki olla samanarvoisia periaatteessa, mutta mikäli henkilö on liittynyt saatanan joukkoihin ihmisyyttä vastaan, tulee hänen ja hänen perheensä ihmisoikeuksia rajoittaa! Euroopan ja Suomen turvallisuus ovat tärkeämpiä, kuin terroristiryhmittymiin liittyneiden mielenvikaisten ihmisoikeudet!

Suomi, huolehdi terveydestäsi ja pese kätesi hyvin puhtaaksi tässä asiassa!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: