Jäseneksi

Finnish Defence League Ry:n jäsenet ovat tavallisia, maamme tilasta huolestuneita ihmisiä. Massamaahanmuutto ja sen mukana mahdollisesti maahamme pyrkivä ääri-islamismi ovat huolenaiheitamme. Millaisen Suomen jätämme lapsillemme?
Yhdistyksemme ajaa agendaansa lain suomin keinoin. Väkivalta, provosointi ja rettelöinti eivät kuulu toimintatapoihimme. Noudatamme Suomen lakia.
Toimintaamme kuuluvat erilaiset julkaisut Facebook-sivullamme ja erilaisissa blogeissa. Toimintamme ei kuitenkaan rajoitu ainoastaan nettiin. Järjestämme erilaisia jäsentapaamisia, toimintapäiviä ja koulutustakin jäsenistöllemme.
Kansalaisaloitteet ja mielenosoitukset kuuluvat myös toimintaamme. Samoin kansainvälinen yhteistyö sisaryhdistystemme ja muiden yhteistyöjärjestöjen kanssa.

MIKSI PITÄISI LIITTYÄ MUKAAN?
Kysymykseen mitä hyötyä FDL:stä on itselle:  Kysymys täytyy muotoilla toisinpäin, eli mitä itse voi antaa FDL:lle. Jos ymmärtää ongelman ja tahtoo yrittää tehdä ongelman eteen jotain, niin FDL on yksi mahdollisuus yrittää muiden kanssa yhdessä. Mitään henkilökohtaista hyötyä ja etujahan ei tällaisesta toiminnasta varsinaisesti saa.
Pääset kuitenkin tutustumaan muihin samanmielisiin ihmisiin ja ottamaan osaa yhteisiin tempauksiin ja tapahtumiin.
Jäsenmaksujen ja lahjoitusten avulla, olemme kyenneet rahoittamaan mielenosoituksia, yleisölle levitettäviä painotuotteita ja näin levittämään tietoa yhdistyksestämme sekä isänmaatamme mahdollisesti uhkaavista asioista. Jäsenmaksuista osa suunnataan myös jäsenistön koulutukseen. Tästä voit päästä itsekin osalliseksi. Jäsenistön koulutuksesta voit lukea lisää kohdasta FDL Akatemia.

Hae rohkeasti jäseneksi!
Jäsentietojasi ei koskaan luovuteta eteenpäin.

Jäsenen tulee olla täysi-ikäinen, eli 18-vuotta täyttänyt.

Lähettämällä hakemuksen, hyväksyt FDL:n toimintaperiaatteet.
FDL ei halua jäsenikseen

-rasisteja*
-seksuaalivähemmistöjä syrjiviä
-väkivaltaisia tai väkivaltaa ihannoivia henkilöitä

Jäsenmaksu on tällä hetkellä 25 eur/kalenterivuosi.
Yhdistyksen hallitus käsittelee jäsenhakemukset kerran kuukaudessa. Hyväksytyille lähetämme tiedon päätöksestä ja maksuohjeet.

*Me määrittelemme sanan rasismi, sellaiseksi mikä sen tarkoitus alunperin on ollut. Eli ihmisen syrjimisen ihonvärin tai syntyperän vuoksi.
Me emme siten katso että poliittisen islamin tai ääri-islamin vastustaminen, tai sitä vastaan kamppaileminen olisi rasismia.
Maailmassa islamismia vastustavat niin valkoiset, tummaihoiset sekä aasialaiset. Sama koskee maahanmuuton arvostelua, sillä arvostelemme maahanmuuttoa ilmiönä.

Lähetä jäsenhakemuksesi tästä: