Dovalpa

Sano EI Suurmoskeijalle, se on Dovalpa.
Written by: Iranian Aid to Rescue the West (IARW). Dec 09, 2017. All rights reserved.

 

Dovalpa on Iranialaisissa taruissa esiintyvä kuvitteellinen olento. Tällä olennolla on samankaltainen vartalo kuin ihmisellä, mutta sen kaksi jalkaa ovat liian pitkät liian irralliset ja liian joustavat, jottei tämä olento kykene kävelemään. Dovalpat istuskelevat metsäpolkujen läheisyydessä metsästääkseen ihmisen.” 

Nähdessään lähistöllä kulkijan hän kertoo kuinka on kykenemätön kävelemään ja pyytää kantamaan itsensä kotiin. Kulkijan katsoessa Dovalpan viattomia ja ystävällisiä kasvoja päättää hän auttaa tätä, ottaa Dovalpan hartioilleen ja aloittaa kulkemisen. 

Istuessaan turvallisesti ihmisen harteilla kiertää Dovalpa pitkät säärensä ihmisen niskan ja kehon ympärille. Tämän jälkeen Dovalpa kiristää jalkojensa otetta tuottaakseen kipua kantajalleen. Silloin se kertoo ihmiselle: ”Minulla on valta sinusta ja sinun täytyy kuunnella käskyjäni, ellet halua minun tuottavan lisää kipua sinulle”. 

Silloin ihminen tajuaa tulleensa pahasti huijatuksi. Tästä eteenpäin ihminen elää ja työskentelee Dovalpalle. Dovalpan mielitekoihin kuuluu hedelmien syönti suoraan puusta istuessaan ihmisen hartioilla. Ihmisorjan täytyy valmistaa Dovalpalle ruokaa sekä viedä hänet minne ikinä tämä haluaa mennä. Dovalpa rakastaa orjansa käskyttämistä kunnes orja lopulta kuolee uupumukseen. 

Taru kertoo meille kuinka ihminen pääsi lopulta viinin avulla eroon olennosta. Hän teki viiniä ja tarjosi sitä Dovalpalle. Dovalpan humaltuessa sen jalkojen ote irtoaa ja ihminen vapautuu sen vallasta.

 

Tässä artikkelissa haluamme tuoda esille sen seikan, että Suurmoskeijan rakentaminen on sama kuin Dovalpa istuisi maan olkapäille. Syy tälle väittämälle on se, että Islamin opilla on kahdet kasvot.. Yhdet kasvot ovat ystävälliset, onnelliset ja rauhalliset. Nämä kasvot näyttäytyvät silloin kun Islamilla ei vielä ole tarpeeksi valtaa tietyllä alueella. Surullista mutta totta niin nämä ovat Islamin valheelliset kasvot. Uskonnon keino näyttääkseen pieneltä lempeältä Dovalpalta.

 Islamin toiset kasvot näyttäytyvät moskeijoiden ja Islam-keskusten saadessa enenevässä määrin lisää valtaa. Tässä vaiheessa ilmenevät Islamin todelliset kasvot. Ne ovat villit, kovat sekä julmat. Islam alkaa kontrolloimaan yhteiskuntaa muuttaen yhteiskuntarakennetta. Tästä eteenpäin Islamin pyrkimyksenä on lisätä Islamiin liittyvien asujen käyttöä sekä uskonnon tapoja yhteiskunnassamme.

 

Dovalpasta tulee maan hallitukselle kallis lasku. Islamin todelliset kasvot tuovat tullessaan ei toivottuja muutoksia paikallisen väestön todistaessa tapahtumaa. Islamin oppien levittäminen luo ristiriidan kansan keskuudessa, koska Dovalpa ei pidä uskottomista.

 

Suurmoskeija suosii Hijabin käyttöä, mutta koulun opettajat eivät käytä sitä. Dovalpa haluaa perjantait vapaiksi, mutta tähän ei suostuta. Suurmoskeija vihaa sianlihaa, alkoholia sekä yökerhoja. Kaupungin valoissa siintävät kuitenkin sianliha, alkoholi sekä yökerhot. Saadakseen vaatimuksensa läpi käyttää Dovalpa pitkiä sääriään hyväkseen. Jihadistit ilmaantuvat paikalle täyttääkseen Suurmoskeijan vaatimukset. Kun jihadistit aloittavat toimintansa niin me tiedämme miten tuolle maalle käy..

 

Todistaaksemme, että Islam käyttäytyy kuin Dovalpa esitämme teille tämän artikkelin lopussa neljä Koraanin jaetta. Kaksi ensimmäistä jaetta osoittavat meille Islamin lempeät ja vääristyneet kasvot. Kaksi jälkimmäistä jaetta osoittavat Dovalpan todelliset kasvot.

 

Laupeimman armahtajan palvelijoita ovat ne, jotka nöyrinä vaeltavat maan päällä ja tietämättömien heitä puhutellessa lausuvat: »Rauha!
(Koraani suura 25, jae 63) 

Älkää häväiskö niitä, joita he rukoilevat Jumalan rinnalla, jotteivät he kiivaudessaan ja ymmärtämättömyydessään häväisisi Jumalaa. Niin olemme jokaiselle kansalle kaunistanut heidän tekonsa; onhan heidän senjälkeen palattava Herransa luo, ja Hän on julistava heille, mitä he ovat tehneet. (Koraani suura 6, jae 108).

 

Kaikki, mitä on taivaassa, ja kaikki, mitä on maassa, julistaa Jumalan kunniaa, sillä Hän on kaikkivoipa, viisas.

Hän ensimmäisessä maastamuutossa karkoitti kodeistaan ne Pyhän kirjan saajista , jotka olivat epäuskoisia. Te ette luulleet, että he siirtyisivät pois, ja he uskoivat, että heidän linnoituksensa suojelisivat heitä Jumalaa vastaan, mutta Jumala tuli heidän luokseen sieltä, mistä he eivät odottaneet, ja nosti pelon heidän sydämiinsä, niin että he hävittivät talonsa omin käsin ja uskovaisten avulla. Ottakaa siis tästä oppiaksenne te, joilla on silmät.

Ja ellei Jumala olisi määrännyt heille karkoitusta, Hän olisi varmasti antanut heille kärsimyksiä tässä maailmassa; ja tulevassa elämässä heitä odottaa tulen tuska

Näin on, koska he vastustivat Jumalaa ja Hänen sananjulistajaansa; sillä jos joku vastustaa Jumalaa, on Jumala totisesti ankara rangaistessaan.(Koraani Suura 59, jakeet 1-4).

 

Mutta kun pyhät kuukaudet ovat kuluneet, niin vuodattakaa pakanain verta missä tahansa heitä tapaattekin. Ahdistakaa ja piirittäkää heitä ja väijykää heitä kaikkialla, mutta jos he kääntyvät (oikeaan Jumalan uskoon), rukoilevat ja antavat almut, niin päästäkää heidät menemään. Jumala on totisesti anteeksiantava ja armollinen.
(Koraani Suura 9, jae 5)

 Sitten palaamme ydinkysymykseen: Kuka pystyy takaamaan sen, ettei Helsingin Suurmoskeijasta tule yhteiskunnalle samanlaista uhkaa kuin Dovalpasta?

 

 

Kirjoittanut: Iranian Aid to Rescue the West (IARW). Dec 09, 2017. All rights reserved. Kaikki oikeudet pidätetään.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: